ČLÁNKY

V-V-Víťaz!

V-V-Víťaz!

3 ocenenia Red Dot Product Design Awards pre BLANCO
 
Sotva sme vám ich predstavili a už získali ocenenia: hneď tri novinky z dielne BLANCO získali prestížnu cenu Red Dot Product Design Award. Ide o novú sériu silgranitových kuchynských drezov BLANCO ADIRA, prémiový systém BLANCO CHOICE.AII s batériou BLANCO ICONA pre úpravu vody v najrôznejších podobách ako aj výnimočný materiál kuchynských vaničiek Dark Steel.
 
Red Dot Award je súťaž dizajnu, ktorá sa každoročne organizuje v troch disciplínach a rôznych kategóriách. V súčasnosti je "Red Dot" uznávaná ako medzinárodná pečať kvality pre výnimočný dizajn. Korene súťaže siahajú do roku 1954. Prihlásené výrobky kontroluje a hodnotí medzinárodná porota zložená z odborníkov. Ocenené výrobky budú vystavené v Múzeu dizajnu v Essene od konca mája do konca júna. 
 
„Tri ocenenia sú pôsobivým dôkazom, že pokrývame celé spektrum dizajnu výrobkov na vysokej úrovni.“, tvrdí šéf dizajnu a inovácií spoločnosti BLANCO, ktorý tieto celosvetovo uznávané ocenenia vníma ako potvrdenie vysokej kvality dizajnu značky. Aj vďaka nim sa stáva BLANCO UNIT ešte viac výnimočným a žiadaným.
 
Porota ocenila spoločnosť BLANCO rovnako za materiál a jeho spracovanie, dizajn a funkčnosť jej výrobkov. Ocenenie za materiál si spoločnosť váži o to viac, že porota explicitne vyznamenala inováciu materiálu Dark Steel, ktorý presvedčil svojím fascinujúcim vzhľadom a zároveň podčiarkol kvality materiálu.
 
Séria kuchynských drezov BLANCO ADIRA porotcov presvedčila širokou škálou farebných a dispozičných možností, ale aj vysokou funkčnosťou a odolnosťou. Multifunkčná kuchynská batéria BLANCO CHOICE Icona zas zaujala jednoduchým používaním a čistým, moderným dizajnom. K tomu niet viac čo dodať.
 
Popis fotografie Popis fotografie